Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Roy Keane lyttää Erik ten Hagin valinnat! – “Viimeinen pelaaja, jonka haluaisi pelaavan keskuspuolustuksessa”

Casemiro
AOP

Manchester Unitedia edustavan Casemiron otteet ovat herättäneet viime aikoina runsaasti arvostelua. Entinen United-kapteeni Roy Keane ei usko, että Erik ten Hag on tehnyt oikein peluuttaessaan brassikonkaria topparin tontilla.

Murheellista kautta pelaava Manchester United sai maanantaina jälleen lunta tupaan, kun Crystal Palace otti kotonaan pisteet näyttävän 3-0 voiton myötä.

ManU:n riveissä onnistujat jäivät vähiin, mutta syyttävä sormi on osoittanut etenkin brasilialaisveteraani Casemiron suuntaan.

Normaalisti keskikentän keskustassa operoivaa Casemiroa on peluutettu loukkaantumisten takia viime aikoina puolustuksessa, ja hän sortui useaan virheeseen Palace-ottelussa.

Mittavan uran Unitedin keskikentällä tehnyt Roy Keane kertoi oman mielipiteensä brassipelaajan edesottamuksista.

– Crystal Palace oli todella kovassa iskussa (Manchester Unitedia vastaan). Kaikki ajattelivat, että Palace vieraissa maanantai-iltana on paha paikka, ja Casemiro oli eksyksissä. Hän oli eksynyt omasta syystään, koska hän ei saanut muita pelaajia ympärilleen, ja siitä on otettava vastuu.

– Casemiro on viimeinen pelaaja, jonka haluaisi pelaavan keskuspuolustuksessa Palacea vastaan. Joillakin pelaajilla on kaikki kokemus puolellaan, mutta he eivät osoita sitä tietyillä hetkillä.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga