Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Arsenal-tähti rajujen syytösten kohteena! – “Hänen on lopetettava käsien heiluttelu”

Bukayo Saka
AOP

David Seaman kehottaa pelaajia, kuten Arsenalin tähteä Bukayo Sakaa, lopettamaan loukkaantumisen teeskentelyn aina, kun heitä rikotaan.

Bukayo Saka on saanut tälläkin kaudella osakseen kovaa kohtelua kentällä. Englantilaislaitahyökkääjä on tuttuun tapaan yksi Valioliigan eniten rikotuista pelaajista.

Huomionarvoista on, että tästä huolimatta hän joutuu vain harvoin jättämään otteluita väliin vammojen takia. Saka on kertonut aiemmin pitävänsä kohteluaan vain osana peliä, vaikka Arsenal valitti aiemmin asiasta ja pyysi tuomaristolta enemmän suojelua talismaanilleen.

Viime viikonloppuna 22-vuotias Saka joutui jälleen kerran Ryan Christien rajujen otteiden kohteeksi Arsenalin 3-0-voitossa Bournemoutia vastaan.

Takavuosina Arsenalin tolppien välissä seisonut David Seaman myönsi odottaneensa tilanteesta punaista korttia Christielle.

Seamanin mukaan Sakalla, kuten muutamilla muillakin tähtipelaajilla on kuitenkin tapana liioitella vammojaan saadakseen edun vastustajaan nähden.

– Hänen (Saka) on lopetettava tuo käsien heiluttelu, koska sillä tavoin kutsutaan yleensä fysioterapeutti paikalle. Kyse ei ole vain Sakasta, vaan olen nähnyt monien muidenkin pelaajien tekevän niin.

– Se on aina merkki siitä, että olet todella loukkaantunut. Mutta nyt pelaajat tekevät niin, että he antavat tuon merkin ja nousevat sitten ylös saamatta hoitoa. He yrittävät kaikkea ja rikkovat sääntöjä.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga