Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Lähde: AC Milan kiinnostunut Tottenhamin tähtipuolustajasta!

Emerson Royal, Tottenham Hotspur.
AOP

Emerson Royal on tiettävästi AC Milanin tutkassa jouduttuaan Pohjois-Lontoossa epäsuosioon.

Kun valioliigakautta on jäljellä enää muutama kierros, näyttää siltä, että Ange Postecogloun valmentama Tottenham Hotspur on jäämässä rannalle Mestarien liigasta.

Spurs majailee kirjoitushetkellä viidentenä seitsemän pistettä neljäntenä olevaa Aston Villaa jäljessä. Haaste neljän parhaan joukkoon nousemisesta on äärimmäisen kova, etenkin kun tiistaina vastaan asettuu Pep Guardiolan Manchester City.

Todella lupaavan alkukauden jälkeen Spurs-fanit ovat epäilemättä pettyneitä sarjasijoitukseen, mutta joukkueen pelaaminen on antanut kuitenkin viitteitä paremmasta.

Postecoglou on rakentanut vahvan perustan ja etenkin puolustus alkaa vihdoin näyttää aiempaa vakiintuneemmalta.

Mickey van de Venin tulo on antanut Spursille yhden lisäelementin, sillä hänen nopeutensa ansiosta Postecoglou uskaltaa peluuttaa ryhmäänsä aggressiivisella korkealla linjalla.

Tämän kehityssuunnan seurauksena useat pelaajat ovat joutuneet tyytymään pienempään rooliin, ja Emerson Royal on tästä täydellinen esimerkki.

25-vuotias Royal on kamppaillut päästäkseen aloituskokoonpanoon, sillä hän on aloittanut liigassa vain 11 kertaa tällä kaudella.

CaughtOffsiden saamien raporttien mukaan AC Milan on kiinnostunut puolustajan hankkimisesta, vaikka se ei välttämättä olekaan valmis maksamaan pyydettyä 26 miljoonan punnan siirtokorvausta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A