Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Hyppäsikö ManU:n jättihankinta liian nopeasti syvään päähän? – “Olen pahoillani hänen puolestaan”

Rasmus Hojlund, Manchester United.
AOP

Jamie Carragher kertoo olevansa pahoillaan Rasmus Hojlundin puolesta ja uskoo, että tämän olisi pitänyt lykätä siirtoaan Manchester Unitediin.

Rasmus Hojlund siirtyi Unitediin viime kesänä jättimäisellä siirtosummalla Atalantasta. Tanskalainen on kuitenkin pelannut suhteellisen vaisun debyyttikauden punapaitojen riveissä.

Kahdeksan maalia 27 liigaottelussa on melko vaatimaton tulos Unitedin ykköshyökkääjältä, ja Carragher epäilee, että hyppy Serie A:sta Valioliigaan on ollut “liikaa” 21-vuotiaalle.

Ottaen huomioon hänen ikänsä ja kokemattomuutensa Hojlundilta on varmasti lupa odottaa tulevaisuudessa enemmän, mutta asiantuntija Jamie Carragher uskoo, että hän olisi hyötynyt enemmän, jos hän olisi tehnyt erilaisen seuravalinnan.

– Olen hieman pahoillani Hojlundin puolesta. Hän on nuori poika, ja hänen tekemänsä hyppy on ollut luultavasti hieman liikaa, entinen Liverpoolin ja Englannin maajoukkuepuolustaja totesi.

– Hänen olisi pitänyt mennä jonnekin muualle pariksi vuodeksi ja sitten ehkä Unitediin. Olen vain pahoillani hänen puolestaan.

Hojlundin puolustukseksi on sanottava, ettei hän ole päässyt nauttimaan kauden aikana parhaasta mahdollisesta tarjoilusta. Joka tapauksessa mies on jälleen ensi kaudella suurennuslasin alla, jos ManU ei hanki kesällä uutta korkean profiilin keskushyökkääjää.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset