Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: Barca lähellä kesän ensimmäistä hankintaansa! MM-sankarin siirto Kataloniaan vain ajan kysymys?

FC Barcelona
Pexels

Barcelona lähestyy kesän ensimmäistä hankintaansa, kun katalaaniseuran kerrotaan olevan lähellä sopimuksen tekemistä Real Betisin Guido Rodríguezin kanssa.

Maailmanmestaruuden Argentiinan paikassa voittanut Guido Rodriguez on vaihtamassa seuraa. Real Betisiä päättyneellä kaudella edustaneen Rodriguezin nykyinen sopimus on päättymässä kuluvan kauden jälkeen ja hänen odotetaan nostavan kytkintä.

CaughtOffsiden saamien tietojen mukaan pelaaja on löytänyt itselleen uuden työnantajan ja jatkaa uraansa FC Barcelonan paidassa. Rodriguezin tuleva diili on tiettävästi kaksivuotinen ja espanjalaisjätillä on optio jatkaa sitä vielä yhdellä kaudella.

Sopimusta ei kuitenkaan voida allekirjoittaa ennen kuin Barcelona selvittää Financial Fair Play -tilanteensa, sillä katalonialaisjoukkueella on edelleen suuria taloudellisia ongelmia.

Tämän ei uskota kuitenkaan osoittautuvan ylitsepääsemättömäksi esteeksi ja Xavi Hernandezin raportoidaan näyttäneen siirrolle jo vihreää valoa.

Argentiinalaistähti jättää Real Betisin vietettyään viimeiset neljä vuotta seurassa, tehden 171 esiintymistä La Liga-joukkueen paidassa ja voitettuaan Copa del Reyn vuonna 2022.

Rodriguez on nauttinut suuresta vastuusta Betisissä, mutta Xavin alaisuudessa kilpailu säännöllisestä avauskokoonpanopaikasta on astetta kovempaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga