Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Real Madridin veteraani hyvästelemässä Bernabeun? – “Päätämme yhdessä, mikä on paras ratkaisu”

Luka Modric, Real Madrid.
AOP

Real Madridin keskikenttäpelaaja Luka Modricin agentti odottaa, että päätös hänen suojattinsa tulevaisuudesta tehdään lähipäivien aikana.

Luka Modricin sopimus Madridissa lähestyy loppuaan. Aiemmin tällä kaudella hänen odotettiin olevan siirtymässä vapaana-agenttina muihin maisemiin, kun hän oli menettänyt vakiopaikkansa Carlo Ancelottin aloituskokoonpanossa.

38-vuotias kroatialaisveteraani on kuitenkin nähnyt minuuttiensa kasvavan viime viikkoina, joka on avannut oven mahdolliselle jatkosopimukselle useiden vaikuttavien esitysten myötä.

Viikonloppuna julkaistuissa raporteissa väitettiin, että Modric olisi hylännyt mahdollisuuden tehdä jatkosopimus Madridin kanssa, mutta hänen agenttinsa, Valdkika Lemic paljastaa nyt totuuden suojattinsa tilanteesta.

– Toistaiseksi Modricin tulevaisuudesta Real Madridissa ei ole varmuutta. Asiat selkenevät meille ensi viikona aikana. Madrid on Modricin koti ja päätämme yhdessä, mikä on paras ratkaisu, Lemic kertoi 90minin mukaan.

Carlo Ancelottin on raportoitu toivovan Modricin jatkavan joukkueen riveissä, mutta tässä vaiheessa kaikki on arvailujen varassa.

Los Blancosin miehistöön on odotettavissa suuria muutoksia kesällä, sillä Kylian Mbappen varmalta näyttävän saapumisen myötä ovi on todennäköisesti käymässä myös toiseen suuntaan. Tämä saattaa tarkoittaa joidenkin pitkäaikaisten pelaajien lähtöä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga