Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Barca-lupauksen tilanteessa uusi käänne! – Pesti Kataloniassa jäämässä vain kauden mittaiseksi?

Vitor Roque, FC Barcelona.
AOP

Barcelonan hyökkääjä Vitor Roque on saanut hyvin vähän peliaikaa sen jälkeen, kun hän saapui seuraan tammikuussa. Blaugrana käytti 19-vuotiaaseen pelaajaan noin 30 miljoonaa, mutta hänen uskotaan jo olevan lähdössä kohti uusia haasteita.

Xavi Hernandez uskotaan olevan sitä mieltä, että pieneen rooliin tällä kaudella jääneen Vitor Roquen pitäisi lähteä lainalle kasvamaan korkoa. Pelaajan agentti Andre Cury ilmoitti, ettei tämä ole vaihtoehto, mutta Football Espanan tietojen mukaan näyttää kuitenkin siltä, että hän on lähdössä tavalla tai toisella.

Curyn ja Roquen uskotaan olevan turhautuneita siihen, että seura aikaisti hänen sopimustaan ja jätti hänet sitten suurimmaksi osaksi penkille. Brassilupauksen oli määrä saapua Kataloniaan vasta kesällä, mutta Barca sai suostuteltua hänet riveihinsä jo talven siirtoikkunassa.

Deco ehdottaa Curylle ja Roquelle lainasiirtoa, jotta hän saisi kokemusta ensi kaudeksi, mutta nähtäväksi jää, muuttuuko heidän nykyinen kantansa, vaikka  agentti on ilmaissut vastustavansa lainaa.

Muutaman La Liga-seuran on raportoitu osoittaneen kiinnostusta Roqueta kohtaan. Tämän lisäksi häntä on linkitetty myös Tottenhamiin ja Manchester Unitediin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga