Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Kevin De Bruynen korvaaja? – Bundesliigan sensaatiolla riittää ottajia!

Florian Wirtz
AOP

Kevin De Bruynen tulevaisuus Manchester Cityssä on edelleen epävarma. Valioliigan hallitseva mestari pitää Bayer Leverkusenin Florian Wirtzia mahdollisena korvaajana De Bruynelle, jos hän jättää Etihadin.

Kevin De Bruynen sopimus Manchester Cityn kanssa päättyy vuonna 2025. Koska keskikenttäpelaaja täyttää tänä kesänä 33 vuotta, manchesterilaisseura ei välttämättä ole aikeissa tarjota hänelle uutta sopimusta.

De Bruynen epävarman sopimustilanteen takia ottajia on ilmaantunut apajille. CaughtOffsiden saamien tietojen mukaan Saudi-Arabian rahasammot Al-Nassr ja Al-Ittihad ovat useiden eurooppalaisseurojen tavoin De Bruynen kintereillä.

Mikäli 32-vuotias ei solmi uutta sopimusta, olisi tuleva siirtoikkuna ihanteellinen aika myydä hänet, sillä saudiarabialaisseurat ovat valmiita tarjoamaan keskikenttäpelaajasta väitetysti noin 60-70 miljoonaa euroa.

Jos Cityn tiet De Bruynen kanssa eroavat, manchesterilaisseura on iskenyt silmänsä Bayer Leverkusenin Florian Wirtziin, mutta nuorukaista on vaikea houkutella pois Saksasta tämän kesän puitteissa.

Witrzin allekirjoitukselle riittää muutenkin kysyntää, sillä Cityn lisäksi myös Bayern München, Paris Saint-Germain ja Real Madrid ovat halukkaita tarjoamaan hänelle sopimusta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga