Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Uusi nimi noussut Tuchelin korvaajaehdokkaaksi! – Jatkaako saksalaismanageri ansiokasta työtään brittikentillä?

Oliver Glasner, päävalmentaja, Crystal Palace.
AOP

Roy Hodgsonin jälkeen Crystal Palacen päävalmentajan paikalle astunut Oliver Glasner on tuoreiden tietojen mukaan Bayern Münchenin tutkassa. Saksalainen on tehnyt vaikuttavaa työtä Eaglesin peräsimessä.

Crystal Palacen manageri Oliver Glasner on päätynyt Saksan mahtiseura Bayern Münchenin tarkkailun kohteeksi, mutta London Evening Standardin mukaan saksalainen näyttää jatkavan Selhurst Parkilla.

Bayern on tunnistanut Glasnerin mahdolliseksi korvaajaksi Thomas Tuchelille, joka jättää seuran kesän aikana.

Glasner on vakuuttanut Palacessa sen jälkeen, kun hän otti Roy Hodgsonin paikan helmikuussa. Tämän lisäksi hänellä on hyvä maine Saksassa voitettuaan Eintracht Frankfurtin kanssa Eurooppa-liigan vuonna 2022.

49-vuotiaalla Glasnerilla on raportoidusti hyvät välit Bayernin johtajiin, mutta hän haluaa jatkaa vahvaa alkua Palacessa, joka sai jatkoa lauantaina Palacen otettua komean 3-1-voiton Wolvesista.

Vain Arsenal, Manchester City ja Chelsea ovat keränneet enemmän pisteitä kuin Palace sen jälkeen, kun Glasner saapui Selhurst Parkille.

Glasnerilla on sopimus vuoteen 2026 asti, ja Palacen ensi kauden joukkueen suunnittelu on jo täydessä käynnissä.

Michael Olise ja Eberechi Eze ovat molemmat herättäneet runsaasti kiinnostusta isommissa valioliigaseuroissa. Myös tammikuussa hankittua Adam Whartonia on viime aikoina linkitetty Bayerniin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga