Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Virallista: Valioliigamanagerille jatkosopimus vahvan kauden seurauksena!

Andoni Iraola, päävalmentaja, Bournemouth.
AOP

Bournemouthin päävalmentaja Andoni Iraola on allekirjoittanut 12 kuukauden jatkosopimuksen, jonka myötä hän pysyy seurassa ainakin kauden 2025-26 loppuun asti.

Andoni Iraola, 41, saapui Bournemouthiin kaksivuotisella sopimuksella kesäkuussa 2023. Hitaan alun jälkeen hän on johtanut seuran sen historian korkeimpaan pistemäärään korkeimmalla pääsarjatasolla.

Bournemouth on sarjataulukossa 11. sijalla 48 pisteellä ja kohtaa Chelsean Stamford Bridgellä kauden viimeisessä ottelussaan sunnuntaina.

– Olen erittäin iloinen allekirjoittaessani sopimuksen. Minulle kyse on luottamuksen osoittamisesta molemmin puolin, espanjalaismanageri kertoi BBC:n mukaan.

– Ensimmäinen yhteinen kautemme Valioliigassa on ollut positiivinen kokemus, ja olen iloinen, että molemmat osapuolet haluavat jatkaa suhdetta edelleen.

Irola saapui Bournemouthiin espanjalaisesta Rayo Vallecanosta Gary O’Neilin potkujen jälkeen viime kesänä.

Hänen alkunsa Englannin pääsarjassa oli haastava, ja Cherries keräsi yhdeksästä ensimmäisestä ottelustaan vain kolme pistettä.

Tämän jälkeen joukkue kuitenkin yltyi seitsemän ottelun tappiottomaan putkeen, joihin kuului myös hieno 3-0 voitto Manchester Unitedista Old Traffordilla.

Kauden aikana on ehtinyt tapahtua paljon, mutta nykyistä sarjasijoitusta voidaan pitää vähintäänkin kelvollisena suorituksena.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga