Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Kloppilta riitti ymmärrystä omilleen pahasta sulamisesta huolimatta: “Olemme kaikki nähneet tällaisia pelejä ennenkin”

Jürgen Klopp
AOP

Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp oli tyytyväinen omiensa otteisiin Aston Villa-ottelussa, vaikka voitto karkasi kalkkiviivoilla.

Kuten aiemmin uutisoimme, Aston Villa nousi takaa-ajoasemasta rinnalle varmistaakseen elintärkeän pisteen Liverpoolia vastaan maanantai-iltana.

Villains oli vielä 80. minuutilla 3-1-tappioasemassa, mutta vaihtomies Jhon Duranin kaksi myöhäistä maalia varmistivat, että pisteet jaettiin Midlandsissa.

Leon Baileylla oli jopa tilaisuus napata kaikki kolme pistettä Villalle, mutta Alisson Becker esti hänen aikeensa upealla pelastuksella.

On perusteltua väittää, että Villa loi pelin laadukkaammat mahdollisuudet. Maalintekopaikkojen laatua vertaavat xG-lukemat näyttivät kotijoukkueen osalta 3,53 xG:tä Liverpoolin 1,18:aa vastaan.

Liverpoolin päävalmentajan paikalta pian väistyvä Jürgen Klopp kertoi mietteitään pelin jälkeen.

– En ole turhautunut. Ehkä minun pitäisi olla, mutta en vain ole. Olen todella onnellinen, Klopp virkkoi TBR Footballin mukaan.

– Olemme kaikki nähneet tällaisia pelejä ennenkin; olemme kaikki nähneet pelejä, joissa yksi joukkue pelaa aivan kaikesta. Mestarien liigan karsinta merkitsee Aston Villalle luultavasti kaikkea – ja toinen joukkue on jo kiinnitetty asemaan, jossa se on.

– Haasteemme tänään oli, että meidän oli osoitettava luonnetta ja asennetta ja pojat onnistuivat siinä sensaatiomaisella tavalla. Rakastin sitä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga