Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Odotettu tapahtui – Raphaël Varane lähtee Old Traffordilta: “Tämä tulee olemaan erityinen paikka minulle koko elämäni ajan”

Raphaël Varane jättää Manchester Unitedin.
AOP

Manchester Unitedin keskuspuolustaja Raphaël Varane jättää joukkueen kuluvan kauden jälkeen. Ranskalaistopparin sopimus päättyy kesällä, eikä jatkoneuvottelut koskaan edenneet.

Pitkään ennakoidulle Raphaël Varanen lähdölle saatiin vihdoin varmistus, kun mies ilmoitti jättävänsä Manchester Unitedin. Puolustajan uroteot Real Madridin paidassa ovat vielä tuoreessa muistissa, mutta samanlaista tähtiloistoa ei ollut nähtävillä sateisilla saarilla.

Lukemattomista vammoista kärsinyt Varane jäi Unitedin paidassa kauas parhaastaan ja on nyt matkalla uusiin ympyröihin. Ranskalainen oli Unitedin verkkosivujen mukaan vaikeuksista huolimatta kiitollinen saatuaan mahdollisuuden pelata joukkueen väreissä.

Erityiskiitos lähti kannattajien suuntaan.

– Teille, Manchester Unitedin kannattajat, on ollut upeaa pelata tämän erityisen seuran riveissä ja kantaa tätä paitaa.

– Ensimmäinen kerta, kun menin Old Traffordille Man Unitedin pelaajana, oli mieletön. Tunnelma oli uskomaton. Rakastuin seuraan ja faneihin.

– Sinun täytyy pelata Manchester Unitedissa ymmärtääksesi, mitä se edustaa. Lasteni on koti täällä. Tämä tulee aina olemaan erityinen paikka minulle.

– Huolimatta siitä, että meillä on ollut vaikea kausi, suhtaudun tulevaisuuteen hyvin myönteisesti. Uusilla omistajilla on selkeä suunnitelma ja hyvä strategia.

– Nähdään kauden viimeisessä kotipelissä Old Traffordilla. Siitä tulee varmasti hyvin tunteikas päivä minulle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga