Valioliiga

Villan uskomattomalle kotiputkelle jatkoa Liverpoolin kustannuksella! – “Voit tuntea ilmapiirin ja sykkeen seuran ympärillä”

Youri Tielemans, Aston Villa.

Youri Tielemans kiitteli seuran kannattajia sen jälkeen, kun Aston Villa oli varmistanut pisteen kauden viimeisessä kotiottelussaan Liverpoolia vastaan.

Villa Parkilla pelatusta Aston Villan ja Liverpoolin välisestä ottelusta muodostui äärimmäisen jännittävä kamppailu.

Avauspuoliajalla nähtiin kolme maalia ja ensimmäinen kihaus merkattiin Villa-vahti Emiliano Martinezin omaksi maaliksi. Youri Tielemans tasoitti puntit ennen varttitunnin täyttymistä.

Cody Gakpo nosti kuitenkin Liverpoolin uudelleen edelle, kun pelikellossa oli 23. minuuttia. Jarrell Quansah lisäsi vieraiden johtoa toisella puoliajalla, mutta äänekkään kotiyleisön tukema Villa punnersi väkisin rinnalle kahden maalin takaa-ajoasemasta.

Jhon Duranin kaksi maalia syntyivät viimeisen kymmenminuuttisen aikana, jonka myötä ottelu päättyi 3-3 tasalukemiin.

Liverpoolin leirissä johtoaseman hukkaaminen otti koville, kun taas tiukasti Mestarien liigaan pääsystä taisteleva Villa voi olla tyytyväinen pisteeseen.

Tuloksen myötä Villan tappiottomien kotiotteluiden putki kasvoi 17:sta.

Joukkueensa avausmaalista vastannut Tielemans kiitteli pelin jälkeen paikalle saapunutta kotiyleisöä.

– Haluamme vain kiittää heitä. Voit tuntea ilmapiirin ja sykkeen seuran ympärillä.

– Fanit olivat uskomattomia koko kauden ajan, eikä se ole sattumaa, että meillä oli niin hyvä rekordi kotona. Joten, kaikki kunnia heille.