Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Lähde: Tässä on Arne Slotin ensimmäinen kiinnitys Liverpoolin managerina!

Arne Slot (vas.) ja Sipke Hulshoff.
AOP

Arne Slot aikoo tehdä Feyenoordissa apuvalmentajanaan toimineesta Sipke Hulshoffista ensimmäisen nimitykseksensä Liverpoolin taustajoukkoihin, kun hän seuraa Jürgen Kloppia, lähteet kertovat.

Jürgen Klopp valmistautuu viimeiseen otteluunsa Liverpoolin managerina tänä viikonloppuna, kun Wolverhampton vierailee sunnuntaina Anfieldillä. Näin päättyy saksalaismanagerin pitkä yhteinen taival Merseysidellä, joka sai alkunsa lokakuussa 2015.

Vaikka Liverpool ei ole vielä vahvistanut Slotin nimitystä uudeksi managerikseen, seura on tiettävästi päässyt Feyenoordin kanssa 9,4 miljoonan punnan arvoiseen sopimukseen 45-vuotiaasta managerista.

Huhujen mukaan virallinen ilmoitus tapahtuu todennäköisesti ensi viikolla, kun Kloppin valtakausi tulee päätökseensä.

Slot itse paljasti viime viikolla järjestetyssä lehdistötilaisuudessa, että hänen nimeämisensä tulee tapahtumaan seuraavien päivien aikana.

Hollantilainen on raportoidusti jo aloittanut valmennusryhmänsä kasaamisen tulevaa työrupeamaansa varten. ESPN kertoo, että Slot on aikeissa nimetä Sipke Hulshoffin tulevaksi apuvalmentajakseen.

Hulshoff on toiminut Slotin aisaparina Feyenoordissa, jonka lisäksi hänet on nähty myös Hollannin maajoukkueen valmennusryhmässä Ronald Koemanin apuna viime vuoden tammikuusta lähtien.

Klopp jättää taakseen valtavan perinnön palautettuaan Liverpoolin jälleen saarivaltakunnan huipulle. Jää nähtäväksi, annetaanko Slotille yhtä paljon aikaa rakentaa omaa imperiumiaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga