Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Onko tässä Raphaël Varanen korvaaja? – Jälleen uusi nimi linkitetty Old Traffordille!

Tosin, Fulham.
AOP

Fulhamin keskuspuolustaja Tosin on päätynyt Manchester Unitedin ostoslistalle. Lontoolaisseuran topparista kaavaillaan Old Traffordilla korvaajaa Raphaël Varanelle, joka ilmoitti tiistaina jättävänsä seuran parin vuoden yhteisen työrupeaman jälkeen.

Sky Sports kertoo, että 26-vuotias Tosin on yksi monista keskuspuolustajista, joita Manchester United pitää silmällä. United haluaa raportoidusti puhua Tosinin edustajien kanssa kauden päätteeksi potentiaalisen siirron mahdollisuudesta.

Tosinista on tulossa lähiaikoina vapaa-agentti, kun hänen Fulham-sopimuksensa päättyy kesällä. Lähteet kertoivat aiemmin tässä kuussa, että Newcastle United ja AC Milan ovat niin ikään kiinnostuneita tarjoamaan topparille sopimusta.

United tarvitsee vahvistuksia keskuspuolustukseensa, sillä Raphaël Varane vahvisti tiistaina lähtevänsä kesällä ilmaisella siirrolla. Kyseinen osa-alue on ollut tällä kaudella yksi Unitedin suurimmista ongelmakohdista loukkaantumisten ja vaihtoehtojen vähyyden vuoksi.

Lisandro Martinez ja Varane, jotka olivat viime kaudella Erik ten Hagin ykkösparivaljakko, ovat olleet loukkaantumisten takia sivussa suurimman osan kaudesta.

Näin ollen toppariosasto näyttää suhteellisen huteralta uuteen kauteen lähdettäessä. Willy Kambwala on esiintynyt lupauksia herättävästi, mutta uusille vahvistuksille on selkeä tarve.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset