Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

City-manageri korostaa maltin tärkeyttä kauden ratkaisuhetkillä: “Kaikkien on rentouduttava”

Pep Guardiola, päävalmentaja, Manchester City.
AOP

Pep Guardiola kehottaa Manchester Cityn pelaajia rentoutumaan sunnuntaina pelattavalla Valioliigan päätöskierroksella. City kohtaa tuolloin West Hamin ja voitto takaisi taivaansinisille neljännen peräkkäisen mestaruuden.

Erling Haalandin toisella puoliajalla syntyneet kaksi maalia varmisti Cityn 2-0-voiton Tottenhamista tiistaina. Tämä tarkoitti sitä, että Pep Guardiolan joukkue nousi jälleen Arsenalin edelle ja pitää valttikortit omissa käsissään ennen West Hamia vastaan pelattavaa kamppailua Valioliigan päätöskierroksella.

City joutui odottamaan 51. minuutille asti aukaistakseen Tottenhamin puolustuksen. Guardiola kehotti joukkuettaan ottamaan oppia omasta menneisyydestään, kun mestaruus on ratkennut vasta kalkkiviivoilla.

– He pelasivat tuloksen seurauksista (ensimmäisellä puoliajalla), Guardiola kertoi ESPN:n mukaan.

– Kun teet niin, häviät Valioliigan. Et voi suoriutua omalla tasollasi.

– He ovat ihmisiä, ymmärrän paineet. Edes Arsenal ei pelannut hyvin Manchester Unitedia vastaan. He tiesivät, että jos he eivät onnistuisi voittamaan, he eivät voittaisi Valioliigaa.

– Sunnuntaina on sama tilanne West Hamia vastaan. Tulemme tuntemaan paineet. Voimme muistella Aston Villa-ottelua muutama kausi sitten (2021-22), olimme 2-0 tappiolla 15 minuuttia ennen loppua. Sergio Agüero onnistui QPR:aa vastaan (2011-12), 93 minuutin kohdalla. Se on normaalia.

– Siksi puhumme ja kerromme, että kaikkien on rentouduttava ja tehtävä, mitä heidän on tehtävä, siinä kaikki.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga