Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Tekeekö Mestarien liiga-sankari pikaisen paluun Valioliigaan? – “Jos Arsenal haluaa hänet, niin miksei?”

Jadon Sancho, Borussia Dortmund.
AOP

Arsenal-legenda Emmanuel Petit uskoo, että Manchester Unitedin hylkäämä Jadon Sancho olisi loistava hankinta Arsenalilta sen jälkeen, kun hän on elvyttänyt uraansa lainalla Borussia Dortmundissa.

23-vuotias, 85 miljoonaa euroa pari vuotta sitten maksanut Jadon Sancho hyllytettiin Manchester Unitedin ykkösjoukkueen kokoonpanosta syyskuussa riideltyään Erik ten Hagin kanssa. Sancho ei suostunut pyytämään anteeksi kritisoituaan julkisesti manageriaan, joka enteili lopun alkua.

Sancho on alkanut löytää kadonnutta virettään Borussia Dortmundissa, jonne hän siirtyi tammikuun siirtoikkunassa loppukauden mittaiselle lainalle. Englantilainen on ollut erityisen vaikutusvaltainen Mestarien liigassa, kun Dortmund pudotti PSG:n ja eteni kilpailun finaaliin.

Arsenalin tiedetään etsivän uutta laitahyökkääjää tänä kesänä, ja Mikel Arteta haluaa hankkia jonkun, joka pystyy tarjoamaan suojaa ja kilpailua Bukayo Sakalle. Entinen valioliigapelaaja Emmanuel Petit uskoo, että uudestisyntynyt Sancho täyttää kaikki vaatimukset.

– Kerroin jo aikaisemmin, kuinka vaikuttunut olin Sanchon pelaamisesta Mestarien liigassa. Hän näyttää täysin uudistuneelta ja todella hyväkuntoiselta, räjähtävältä pelaajalta.

– Hän on kuin dynamiittia kentällä, ja kun Adeyemi (Karim) on vasemmalla laidalla, heitä on todella vaikea pysäyttää. Hän on palannut parhaimmalle tasolleen. Paluu Manchester Unitediin näyttää kaukaiselta, joten jos Arsenal haluaa hänet, niin miksei?

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga