Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

City takaisin sarjakärkeen vakuuttavalla voitolla! – Postecoglou maansa myyneenä: “Perusta on melko hauras”

Ange Postecoglou, päävalmentaja, Tottenham Hotspur.
AOP

Ange Postecoglou kyseenalaisti Tottenhamin mentaliteetin tiistaisen Manchester Cityä vastaan koetun 2-0 kotitappion jälkeen. Postecogloun mukaan Tottenhamin perusta on melko hauras.

Manchester City siirtyi neljännen peräkkäisen Valioliigan mestaruuden partaalle kaadettuaan Tottenham Hotspurin Erling Haalandin kahdella maalilla.

Jotkut Tottenham-fanit pilkkasivat avoimesti Arsenalia, sillä tulos pudotti Tykkimiehet Cityn taakse sarjataulukon toiselle sijalle.

Ange Postecoglou ei pitänyt ajatuksesta, että osa Tottenhamin kannattajista haluaisi oman joukkueensa häviävän, jotta Gunners ei saisi ensimmäistä mestaruutta sitten vuoden 2004.

Etenkin kun Spursin voitto olisi pitänyt heidän omat haaveensa Mestareiden liigasta elossa.

Tottenhamin kausi jättää kaikesta huolimatta positiivisen kuvan verrattuna viime vuoteen. Postecoglou oli kuitenkin tappion jälkeen apealla mielellä ja näki seuran kulttuurissa runsaasti kehittämisen varaa.

– Viimeiset 48 tuntia ovat paljastaneet minulle, että perusta on melko hauras. Se on vain sitä, mitä ajattelen. australialaismanageri totesi ESPN:n mukaan.

– Pari kulunutta vuorokautta ovat opettaneet minulle paljon, mutta ei se mitään. Se vain tarkoittaa, että minun on palattava takaisin piirustuspöydälle joidenkin asioiden kanssa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga