Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Kyle Walker avautuu mestaruuspaineista: “Jos et pidä näistä peleistä, sinun ei pitäisi pelata jalkapalloa”

Kyle Walker
AOP

Manchester Cityn puolustaja Kyle Walker myöntää, ettei hän pystynyt nukkumaan ennen Tottenham Hotspurin kohtaamista mestaruustaistelun aiheuttaman stressin vuoksi.

Pep Guardiolan valmentama Manchester City näyttää nostavan neljännen peräkkäisen valioliigapokaalinsa tänä viikonloppuna, sillä 2-0-voitolla Spursista joukkue palasi sarjan kärkipaikalle.

Joukkueella on enää yksi ottelu jäljellä, West Hamia vastaan sunnuntaina ja voitto takaisi jälleen yhdet mestaruusjuhlat taivaansinisille.

Guardiola on peräänkuuluttanut viime päivien aikana rauhallisuuden tärkeyttä kauden ratkaisuhetkillä, mutta City-puolustaja Kyle Walker myöntää, että hermot ovat olleet koetuksella.

– Luulen, että joskus ihmiset unohtavat, että me pelaajat olemme ihmisiä ja että tunteet, hermot ja adrenaliini kulkevat kehossamme, Walker mietti 90minin mukaan.

– En saanut unta edellisenä yönä (ennen Tottenham-ottelua). Yritin nukkua hotellissa ennen peliä. Sitä halua vain, että peli alkaa. Se ei ole epätavallista minulle, on ollut lukuisia öitä, jolloin en ole voinut nukkua, koska olen innoissani pelistä.

– Jos et pidä näistä peleistä, sinun ei pitäisi pelata jalkapalloa. Nämä ovat niitä painepelejä, joissa haluaa pelata, ja näissä erottuu todella hyvät pelaajat keskivertopelaajista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga