Old Traffordilla viiden maalin iltama – Newcastle taipui ManU:n käsittelyssä

Old Trafford
Pexels

Manchester United pelasi kauden viimeisen kotiottelunsa keskiviikkona, kun Old Traffordilla vastaan asettui Newcastle. Kotiyleisö pääsi lopulta juhlimaan isäntien otettua pisteet 3-2 voiton myötä.

Valioliigassa pelattiin keskiviikkona kaksi ottelua, joista jälkimmäisessä kohtasivat Manchester United ja Newcastle.

Ottelussa oli kummankin kannalta vielä panosta, sillä Konferenssi-liigan karsintapaikkaa hallussaan pitävä Chelsea oli peliin lähdettäessä iskuetäisyydellä.

Ensimmäinen puoliaika sujui suhteellisen tasaisissa merkeissä ManU:n vastattua vaarallisemmista tekopaikoista. Kobbie Mainoo rikkoi kuparisen hieman puolen tunnin pelin jälkeen, mutta loput pelin maaleista nähtiin vasta toisella puoliajalla.

Anthony Gordon toi Magpiesin tasoihin heti jälkimmäisen jakson alkajaisiksi. Amad Diallon upea laukaus muutti tilanteen 2-1:een, ennen Rasmus Hojlundin osumaa. Newcastle tuli lisäajalla maalin päähän Lewis Hallin kavennuksella.

ManU otti lopulta täyden pistepotin 3-2 numeroin, joka jäi kuitenkin laihaksi lohduksi eurohaaveiden kannalta.

Chelsea voitti omassa ottelussaan Brightonin, eikä ManU:lla ole enää mahdollisuutta nousta sinisten edelle reilusti heikomman maalieronsa takia.

Newcastle ja Chelsea selvittävät keskenään Konferenssiliigan karsintapaikan kohtalon.

Näin ollen Old Traffordilla käännetään voiton jälkeen katseet pikaisesti kohti kesän siirtomarkkinoita ja tulevaa kautta.