Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Saudi Pro League

Pikainen paluu Eurooppaan? – Aston Villa Saudi-Arabiaan siirtyneen jättilupauksen kintereillä!

Gabri Veiga
AOP

Gabri Veiga siirtyi suuren kohun saattelemana viime vuonna Saudi Pro Leaguessa pelaavan Al-Ahlin paitaan. Espanjalaislupauksen on kuitenkin kerrottu katuvan siirtoaan Lähi-Itään ja toivovan pikaista paluuta Eurooppaan. Aston Villa on kiinnostunut tarjoamaan Veigalle sopimusta.

Aston Villa pyrkii houkuttelemaan Gabri Veigan Villa Parkille, sillä viime aikoina on käynyt selväksi, että Al-Ahlin tähti haluaa palata Eurooppaan lähestyvän kesän siirtoikkunan aikana, GiveMeSport kertoo.

Espanjan alle 21-vuotiaiden maajoukkuepelaaja lunasti Saudi-Arabian ammattilaisliigan tarjoamat rikkaudet vasta alle 12 kuukautta sitten, kun 30 miljoonan punnan siirto La Ligan Celta Vigosta varmistui. Veigan uskotaan kuitenkin olevan valmis aloittamaan uuden haasteen ensi kaudella.

Villa on Mestarien liigaan selviämisen kynnyksellä taisteltuaan hienon 3-3-tasapeliin Liverpoolia vastaan aiemmin tällä viikolla, ja päävalmentaja Unai Emery käy sisäisiä keskusteluja jalkapallotoiminnasta vastaavan Monchin kanssa uusista vahvistuksista tulevina viikkoina.

Villa pyrkii käymään nopeita neuvotteluja Al-Ahlin kanssa, sillä seura on tietoinen siitä, että Veigalla riittää kysyntää, jos hän jättää Saudi-Arabian liigan taakseen. Veigaa linkitettiin useampaan vanhan mantereen mahtiseuraan jo ennen hänen siirtymistään Al-Ahlin paitaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Saudi Pro League