Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Saudi Pro League

Portugalilaistähti matkalla Cristiano Ronaldon seuratoveriksi? – Riittääkö jättitarjous kääntämään Unitedin pään?

Bruno Fernandes, Manchester United.
AOP

Al-Nassr on yksi niistä Saudi-Arabian Pro League -seuroista, jotka ovat kiinnostuneita Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Bruno Fernandesin allekirjoituksesta, huhut kertovat.

Joulukuussa 2022 Cristiano Ronaldon kanssa sopimuksen tehnyt Al-Nassr haluaa vahvistaa joukkuettaan edelleen korkean profiilin nimillä. Joukkue etsii uutta verta useammalle eri pelipaikalle, mutta hakusessa on etenkin hyökkäävä keskikenttäpelaaja.

ESPN:n saama raportti kertoo Al-Nassrin kääntäneen katseensa kohti Manchester Unitedin Bruno Fernandesia, mutta hänen hankintansa on todennäköisesti osoittautumassa monimutkaiseksi.

Al-Nassr on tietoinen siitä, että United haluaa pitää Portugalin maajoukkuemiehen riveissään, mutta Lähi-Idässä uskotaan, että tarpeeksi suuri tarjous voisi houkutella seuran lunastamaan hänet.

Unitedilla on rahaa käytettävissään tänä kesänä, mutta viimeaikaisten arvioiden mukaan talous on edelleen tiukalla voitto- ja kestävyyssääntöjen (PSR) vuoksi. Uusille hankinnoille varatun budjetin suuruus riippuu siitä, käykö ovi myös toiseen suuntaan.

Joukkueen kapteenina, Fernandes on pyytänyt vakuuksia Unitedilta koskien seuran tulevaisuudensuunnitelmia.

Fernandesin ei uskota olevan pakottamassa itseään ulos joukkueesta, mutta on selvää, että 29-vuotiaana hän haluaa olla mukana Euroopan tärkeimmissä kilpailuissa. Unitedia ei nähdä näillä näkymin ensi kaudella eurokentillä lainkaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Saudi Pro League