Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MLS

MLS-seuralta kovan luokan kaappaus! – Vuoden 2018 maailmanmestari siirtyy rapakon taakse

Olivier Giroud jättää AC Milanin.
AOP

Maailmanmestaruutta vuonna 2018 Ranskan paidassa juhlinut Olivier Giroud jatkaa mittavaa uraansa Los Angeles FC:n paidassa.

MLS-seura Los Angeles FC ilmoitti tiistaina virallisesti pitkään odotetusta siirrosta, kun Olivier Giroud rustasi nimensä papereihin.

37-vuotias Giroud jättää näin ollen Euroopan kentät 18 vuoden jälkeen pelattuaan Ranskan, Englannin ja Italian korkeimmilla sarjatasoilla. Giroud vahvisti maanantaina lähtevänsä AC Milanista kohti uusia haasteita.

Giroud liittyy LAFC:hen sopimuksella, joka ulottuu vuoteen 2025 asti. Kontrahtiin sisältyy optio yhdestä lisävuodesta.

LAFC:n toimitusjohtaja John Thorrington paljasti, että seura on halunnut lisätä Giroud’n vahvuuteensa viime syksystä lähtien, ja yritti onneaan myös tammikuun siirtoikkunassa.

Vuoden 2022 MLS Cupin mestarijoukkue päätti lopulta odottaa Giroudin vapautumista kesällä sen sijaan, että hankkisi toisen hyökkääjän kuluvalle kaudelle.

– Se, miten hän sopii joukkueeseemme, täydentää todella hyökkäystämme, Thorrington kertoi Toronto Starin mukaan.

– Meillä on täällä jo uskomattomia hyökkääjiä, mutta uskon, että hän kehittää meitä entisestään.

– Ei vain omalla tuottavuudellaan, sillä mielestäni hän ei ole pelkästään puhdas maalintekijä. Hän on erittäin hyvä helpottamaan joukkuetovereidensa pelaamista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MLS