Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigaluotsi ottaa kantaa ManU-huhuihin: “Ei yhden miehen show”

Thomas Frank, päävalmentaja, Brentford.
AOP

Thomas Frankista on leivottu mediassa seuraajaa Erik ten Hagille, jos tämä menettää työnsä Manchester Unitedin peräsimessä. Brentford-luotsi kertoo olevansa imarreltu tilanteesta, mutta vakuuttaa tyytyväisyyttään nykyisen työnantajansa alaisuudessa.

Erik ten Hagin jatko Old Traffordilla näyttää entistä epävarmemmalta surkean kauden jälkeen.

United, joka on voittanut vain yhden kahdeksasta edellisestä valioliigaottelustaan, kohtaa tänään Newcastle Unitedin, mutta haaveet europeleistä näyttävät kaukaisilta, kun joukkue majailee kahdeksannella sijalla.

Uuden vähemmistöomistajan, Ineosin, on huhuttu harkitsevan vaihtoehtoja ten Hagin korvaajaksi ja esiin on noussut Thomas Tuchelin, Graham Potterin sekä Gareth Southgaten kaltaisia nimiä.

Tällä viikolla tulleiden tietojen mukaan myös Brentfordin päävalmentaja Thomas Frankia pidetään yhtenä vaihtoehtona.

Frank kuitenkin vakuuttaa, että hän on onnellinen ja vakiintunut Brentfordiin, eikä aio lähteä länsilontoolaisseurasta lähiaikoina, vaikka United pyrkisi tarjoamaan hänelle sopimusta.

Kysyttäessä tuoreista yhteyksistä Unitediin, Frank vastasi TEAMtalkin mukaan seuraavalla tavalla:

– Olen todella tyytyväinen siihen, missä olen. Tämä on lähellä täydellistä seuraa. Näen itseni täällä vielä monen vuoden ajan.

– Olen lähellä omistajaa, urheilujohtajaa ja kaikkia seuran ympärillä olevia henkilöitä. Brentford on seura, jossa tunnen oloni todella kotoisaksi.

– Olen iloinen, että muutkin huomaavat työn, jota teemme Brentfordissa. Mutta samalla, käynnissä ei ole yhden miehen show.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga