Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Historiallinen hetki käsillä! – Poistuuko VAR Valioliigasta? – “Virheitä tapahtuu liikaa”

Valioliigassa äänestetään VAR:n käytön jatkamisesta.
AOP

Arvostettu italialaistoimittaja Fabrizio Romano kertoo mielipisteensä VAR:n käytöstä Valioliigassa. Romano uskoo, että kehitettävää riittää teknologian käytön suhteen.

Nyt on kulunut viisi vuotta siitä, kun VAR on ollut käytössä kaikilla Valioliigan stadioneilla. Kyseessä on ollut kiistanalainen lisä peliin, vaikka joidenkin tilastojen mukaan se on parantanut päätösten tarkkuutta.

Keskustellessaan VAR:sta Valioliigassa Fabrizio Romano kertoi kannattavansa teknologiaa yleisesti, mutta kehotti parantamaan sen käyttöä englantilaisessa jalkapallossa.

– Valioliigassa voi olla historiallinen hetki, sillä 6. kesäkuuta järjestetään kokous, jossa seurat päättävät, haluavatko ne hylätä VAR:n vai jatkaa sen käyttöä. On siis mahdollista, että ensi kaudesta alkaen VAR:ia ei enää nähdä Valioliigassa, Romano kertoi CaughtOffsidelle.

– Tilanne ei ole helppo, koska 20:stä seurasta 14:n on äänestettävä VAR:n poistamisen puolesta, joten katsotaan, miten joukkueet äänestävät.

– Henkilökohtaisesti en vastusta VAR:ia, mutta mielestäni sitä on käytettävä eri tavalla ja hyödyntämällä erotuomaria. Virheitä tapahtuu liikaa.

– Tämä on monimutkainen aihe, joka todella jakaa fanit, mutta mielestäni ongelma on se, miten VAR:ia käytetään, ei itse VAR.

– Olemme nähneet joissakin muissa kilpailuissa, että sitä voidaan käyttää hyvin, joten katsotaan, nähdäänkö Valioliigassa parannettu VAR-strategia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga