Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

La Liga-manageri kommentoi seuran tavoitteita siirtomarkkinoilla: “Saatan haluta Ferrarin, mutta minun on ajettava Skodalla”

Carlo Ancelotti (vas.) ja Ruben Baraja.
AOP

Valencian manageri Ruben Baraja muistuttaa, että hän ja seura ovat edelleen taloudellisten rajoitteidensa panttivankeja tulevassa siirtoikkunassa. Los Che on ollut säästäväinen viime kausina, eikä Baraja ei odota suuria hankintoja tänä vuonna.

Ruben Barajalta kysyttiin Valencian tavoitteista kesän siirtomarkkinoilla torstaina Real Sociedadia vastaan koetun 1-0 tappion jälkeen. Pistemenetys löi viimeisen naulan arkkuun Valencian europelihaaveiden kannalta.

– Me, jotka tunnemme Valencian, haluamme sen olevan etuoikeutetussa asemassa (ja mukana europeleissä), mutta se riippuu budjetista, joka määrittelee, mihin voimme pyrkiä, Baraja kommentoi Football Espanan mukaan.

– Saatan haluta Ferrarin, mutta minun on ajettava Skodalla… Jos ymmärrätte, mitä tarkoitan. Tällä hetkellä taloudellinen tilanne määrittää tavoitteet.

Baraja oli kuitenkin tyytyväinen kauteen kokonaisuutena ja koki, että joukkue saavutti ainakin osittain tavoitteensa. Valencian uskottiin joissain arvioissa joutuvan taistelemaan putoamista vastaan.

– Tämän kauden tavoite oli parantaa edellisestä. Joukkue on saavuttanut sen etuajassa, akatemiasta nousseiden nuorten kanssa. Käynnissä on projekti.

– Uskon, että koko pelaajaryhmä on antanut kaikkensa. Olen nähnyt valtavaa sitoutumista ja ponnistelua, jonka täytyy toimia kokemuksena tulevaisuutta varten.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga