Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Real Madrid-ikonien tulevaisuudet tapetilla – Roima palkanalennus tiedossa?

Real Madrid
Pixabay

Luka Modrić on lähteiden mukaan sopinut jäävänsä Real Madridiin vielä yhdeksi kaudeksi suostuttuaan alennettuun palkkaan. Toni Kroos vaikuttaa olevan päätymässä samanlaiseen ratkaisuun.

Luka Modrić, 38, saanut enemmän vastuuta ja käyttänyt näyttöpaikkansa hyödykseen kauden jälkimmäisellä puoliskolla. Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti ymmärtää, mitä kroatialainen tuo joukkueeseen kykyjensä ja johtajuutensa ansiosta niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.

Modrićin agentti myönsi lauantaina, että hänen asiakkaansa on todennäköisesti jäämässä vielä yhdeksi kaudeksi, vaikka hänen nykyinen sopimuksensa päättyy 30. kesäkuuta. Madridin uskottiin olevan aikeissa päästää veteraani kesällä muihin maisemiin.

Modrić lukeutuu tiettävästi Madridin suurituloisimpiin pelaajiin, ja vaikka hän on istunut aiempaa enemmän vaihtopenkillä tällä kaudella, hänen läsnäoloaan pidetään positiivisena asiana pukuhuoneen ilmapiirin kannalta.

Toni Kroos on EPSN:n mukaan todennäköisesti myös jäämässä Bernabeulle, jos hänelle annetaan siihen mahdollisuus. 34-vuotias saksalainen on loistanut kuluvalla sesongilla valkopaitojen keskikentällä.

Kroos on kerännyt kuudenneksi eniten peliminuutteja joukkueen pelaajista, ja on osoittanut pystyvänsä edelleen pelaamaan korkeimmalla tasolla.

Saksan maajoukkueeseen paluun tehnyt Kroos ei ole vielä kuitenkaan tehnyt lopullista päätöstä jatkostaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga