Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

AC Milanin ykköskohteella ei ole kosijoista pulaa – Juve ja Arsenal pyrkivät vahvistumaan Serie A-tähdellä

Joshua Zirkzee, Bologna.
AOP

AC Milan on optimistinen Bolognan hyökkääjän Joshua Zirkzeen hankinnan suhteen, mutta italialaisjoukkue kohtaa edelleen kilpailua Arsenalilta, lähteet kertovat.

AC Milan on tehnyt raporttien mukaan 22-vuotiaasta Joshua Zirkzeestä kesän ykköskohteensa. Hollantilaisen uutisoidaan olevan ainoa pelaaja, jonka milanolaiset pyrkivät hankkimaan riippumatta siitä, mitä Stefano Piolin mahdollinen korvaaja on mieltä.

Milan on tietoinen siitä, että tilanteessa on monia muuttujia, mutta he uskovat, että tähän mennessä tehty työ on asettanut heidät hyvään asemaan hankkia Zirkzee. Bolognaa edustavan pelaajan täytyy itse näyttää vihreää valoa, jotta Milan voi laukaista hänen 40 miljoonan euron ulosostopykälänsä.

Arsenal nähdään seurana, joka voisi estää tämän tapahtumasta, sillä Tykkimiehillä on konkreettista kiinnostusta Zirkzeetä kohtaan ja lähteiden mukaan hyvät suhteet hänen edustajiensa kanssa.

Bayern Münchenin ei uskota olevan aikeissa pyrkiä hankkimaan Zirkzeetä, vaikka heillä on takaisinosto optio. Sen sijaan Bayern on tyytyväinen ulosostopykälään, jonka myötä he keräisivät 50% hänen seuraavasta siirrostaan, joka voisi tarkoittaa noin 20 miljoonaa euroa.

Edellä mainitun kahden joukkueen lisäksi muun muassa myös Juventus on kiinnostunut Zirkzeen hankinnasta.

Lähde: ESPN

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A