Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Villa Parkilla suunnitellaan kovaa hankintaa! UCL-paikka kääntämässä Chelsean tähden pään?

Conor Gallagher, Chelsea.
AOP

Aston Villa on tiettävästi kiinnostunut hankkimaan Chelsean keskikenttäpelaajan Conor Gallagherin joukkueeseensa tulevan kauden haasteita silmällä pitäen.

24-vuotias Conor Gallagher on ollut avainroolissa Chelseassa tällä kaudella, mutta häntä on yhdistetty muihin maisemiin ennen kesän siirtoikkunaa.

On mielenkiintoista nähdä, päättääkö Chelsea myydä hänet tänä kesänä. CaughtOffisiden saamien raporttien mukaan Aston Villa on kiinnostunut pelaajasta ja on valmis tekemään houkuttelevan tarjouksen.

Gallagherin nykyinen sopimus päättyy ensi vuoden kesällä, ja Chelsea saattaa olla paineen alla hyväksyä siirto, sillä eivät halua menettää Englannin maajoukkumiestä ilmaiseksi. Gallagher on ollut hyvässä vireessä tällä kaudella tehden seitsemän maalia ja antaen yhdeksän maalisyöttöä kaikissa kilpailuissa.

Hän voisi olla laadukas vahvistus Aston Villalle, ja on mielenkiintoista nähdä, pystyykö West Midlandsin seura sopimaan siirrosta Chelsean kanssa.

Aston Villa on onnistunut varmistamaan paikan ensi kauden Mestarien liigassa, jonka myötä Villa Park voi olla houkutteleva kohde pelaajille tänä kesänä. Manageri Unai Emeryllä on lahjakas joukkue käytettävissään ja seuran projekti on kovassa nousussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset