Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2024

Englannin ykköstykki kärsii kovista selkäkivuista: Riittääkö toipumisaika EM-kisoihin?

Harry Kane jäi Antonio Rüdigerin (vas.) ja muun Real-puolustuksen puristukseen Madridissa.
AOP

Harry Kanen terveystilanne aiheuttaa Englannille suurta huolta EM-kisoja ajatellen. Bundesliigan maalitykki kärsii pitkittyneistä selkävaivoista.

Bayern Münchenin hyökkääjä Harry Kane, joka on ollut huimassa maalivireessä tällä kaudella, on kamppaillut selkävaivojen kanssa jo kymmenen päivän ajan. Kane joutuu jättämään väliin kauden viimeisen Bundesliigan ottelun Hoffenheimia vastaan lauantaina.

Gareth Southgate nimeää tiistaina alustavan pelaajaryhmän Saksassa pelattaviin EM-kisoihin.

Kolmen Leijonan kapteeni on varmasti mukana, mutta hänen kuntonsa herättää edelleen huolta, sillä ensimmäiseen EM-otteluun Serbiaa vastaan on alle kuukausi aikaa.

Kane pelasi kivun kanssa Mestarien liigan välierissä Real Madridia vastaan 8. toukokuuta ja jätti sen jälkeen väliin viime sunnuntaina pelatun Wolfsburg-ottelun.

Bayernin hyökkääjä työskentelee nyt kotonaan kanadalaisen urheilulääketieteen asiantuntijan, tohtori Alejandro Elorriaga Claracon kanssa, joka auttoi häntä myös pitkään jatkuneiden nilkkaongelmien hoitamisessa.

Bayernin päävalmentajan paikalta väistyvä Thomas Tuchel kommentoi Kanen tilannetta The Sunin mukaan seuraavalla tavalla:

– Harry saa hoitoa henkilökohtaiselta lääkäriltään. Hän ei voi matkustaa. Hän oli jo äärirajoilla Madridissa.

– Hänen selkänsä oli täysin jumissa, se on pahentunut ja häiritsee häntä jokapäiväisissä liikkeissä. Ei ollut mitään mahdollisuutta, että hän osallistuisi peliin (Hoffenheimia vastaan).

Kane ja muu Englannin joukkue kokoontuu Middlesbrough’n harjoituskeskuksessa 29. toukokuuta ennen ystävyysottelua Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan Newcastlessa 3. kesäkuuta.

Kolme Leijonaa kohtaa Islannin Wembleylla neljä päivää myöhemmin ennen kuin suuntaa Saksaan valmistautumaan 16. kesäkuuta Gelsenkirchenissä pelattavaan EM-kisojen avausotteluunsa Serbiaa vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2024