Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2024

Shokkipäätös! – Toni Kroos lopettaa uransa: “Kuten olen aina sanonut…”

Toni Kroos, Real Madrid.
AOP

Toni Kroos aikoo paketoida mittavan peliuransa kesän EM-kilpailujen jälkeen.

Yksi modernin jalkapallon parhaista keskikenttäpelaajista, Toni Kroos lopettaa uransa. Saksalainen on viettänyt viimeiset 10 vuotta Real Madridissa sen jälkeen, kun hän oli alun perin niittänyt mainetta Bundesliigassa Bayern Münchenissä.

Kroos palasi hiljattain myös maajoukkueen mukaan edustaakseen Saksaa vielä kerran kesän EM-kilpailuissa. Kroosin odotettiin jatkavan uraansa vielä vuodella, mutta hän ilmoittaa ripustavansa nappulakengät naulaan EM-kisojen jälkeen.

– 17. heinäkuuta 2014 – päivä, jolloin minut esiteltiin Real Madridin pelaajana, muutti elämäni. Elämäni jalkapalloilijana, mutta erityisesti ihmisenä, Kroos kirjoittaa sosiaalisen median tilillään 90minin mukaan.

– Se oli uuden luvun alku maailman suurimmassa seurassa. Kymmenen vuoden jälkeen, kauden lopussa tämä luku päättyy. En koskaan unohda tätä hävyttömän menestyksekästä aikaa! Haluan erityisesti kiittää kaikkia, jotka ottivat minut avosydämisesti vastaan ja luottivat minuun.

– Mutta erityisesti haluan kiittää teitä, rakkaat madridistat, kiintymyksestänne ja rakkaudestanne ensimmäisestä päivästä viimeiseen päivään. Tekemäni päätös tarkoittaa, että urani aktiivisena jalkapalloilijana päättyy tänä kesänä EM-kisojen jälkeen.

– Kuten olen aina sanonut: Real Madrid on ja tulee olemaan viimeinen seurani. Olen onnellinen ja ylpeä siitä, että mielessäni löysin oikean ajankohdan päätökselleni ja että sain valita sen itse.

– Tavoitteeni oli aina lopettaa urani korkeimmalla huipulla. Tästä eteenpäin on vain yksi johtava ajatus: tavoitellaan 15:tä (Mestarien liigan voittoa)!!!! HALA MADRID EIKÄ MITÄÄN MUUTA.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2024