Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Barca-manageri vakuuttelee yhteistyön jatkuvan: “Mikään ei ole muuttunut”

Xavi Hernandez, päävalmentaja, FC Barcelona.
AOP

Barcelonan päävalmentaja Xavi Hernández vakuuttaa, että hänellä on edelleen seuran luottamus, huolimatta tällä viikolla esiin nousseesta keskustelusta hänen tulevaisuuttaan koskien.

Xavi Hernandez, 44, ilmoitti viime kuussa, että hän on pyörtänyt lähtöaikeensa, ja jatkaa FC Barcelonan penkin päässä ensi kaudella ja täyttää sopimuksensa, joka kestää vuoteen 2025 saakka.

Katalaanimanagerin aiemmin tällä viikolla tekemät huomautukset, joissa hän viittasi taloudellisiin vaikeuksiin, jotka estävät Barçaa kilpailemasta ja voittamasta pokaaleja, ovat kuitenkin väitetysti aiheuttaneet jännitteitä presidentti Joan Laportan kanssa.

Barcelonan virallinen kanta on edelleen se, ettei mikään ei ole muuttunut, vaikka lähteet kertoivat, ettei Xavin erottamista voida sulkea pois. Huhujen mukaan Laporta ei ole missään vaiheessa luottanut täysin Xavin projektiin.

– Seura viestii minulle rauhallisuutta, Xavi kertoi lehdistötilaisuudessa lauantaina ESPN:n mukaan.

– Minulla on sama halu ja kunnianhimo tämän kauden lopun ja ensi kauden suhteen. Meillä on projekti käynnissä. Ymmärrän seuran ympärillä olevan hälinän, mutta kaikki meteli ei muuta mitään.

– Minua ei kiinnosta, (mistä raportit tulevat). Minua kiinnostaa, että presidentin luottamus pysyy ennallaan, samoin kuin (urheilutoimenjohtaja) Decon luottamus.

– Ymmärrän, että median täytyy kirjoittaa asioita, mutta tämä on se, mitä minulle on viestitty, joten minun osaltani mikään ei ole muuttunut.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga