Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

H-hetki lähestyy! Arsenalin kapteeni kertoo kauden päätöspäivän tunnelmista – Piikki paikalliskilpailijan suuntaan

Martin Odegaard, Arsenal.
AOP

Martin Odegaard ihmetteli Hotspur Stadiumin vaisua tunnelmaa, kun Manchester City haki paikalliskilpailijansa kotiluolasta 2-0 voiton. Tulos heikensi merkittävästi Arsenalin Valioliigan mestaruustoiveita.

Erling Haalandin kaksi maalia varmisti tärkeän voiton Pep Guardiolan joukkueelle Tottenhamin vieraana, vaikka monien Spurs-fanien mielestä tappio oli parempi vaihtoehto kuin nähdä Arsenalin nousevan sarjan kärkeen.

Vaikka Tottenhamin pelaajisto sai ottelusta puhtaat paperit, tarvittava, eli maalit jäivät puuttumaan.

Arsenal toivoi paikallisvastustajansa vievän pisteitä Cityltä, mutta nyt heidän on kannustettava toista lontoolaisjoukkuetta, West Ham Unitedia.

– Lähestymistapamme on selvä, meidän on keskityttävä täysin omaan työhömme, voitettava ottelu ja katsottava sitten, mihin se riittää, Arsenalin kapteeni Martin Odegaard virkkoi 90minin mukaan.

– Tiesimme aina, että meidän täytyy voittaa, joten siinä mielessä mikään ei ole muuttunut. Ennen viime viikon Manchester United -ottelua puhuimme siitä, että meidän on taisteltava viimeiseen päivään asti.

– Tiesimme, mitä varten pelasimme: mahdollisuudesta palata kotiin viimeisenä pelipäivänä, kun kaikki on vielä pelissä, ja antaa itsellemme mahdollisuus voittaa täällä.

– Tärkeintä oli vain voittaa, joten meidän on oltava tyytyväisiä siihen, vaikka se ei ollut paras esityksemme. Ero tänä vuonna on ollut se, että pystymme voittamaan myös tällaisia pelejä, ja se on hyvä merkki.

– Toivoimme, että Manchester City menettäisi pisteitä tiistaina. Katsoin suurimman osan siitä pelistä, ja täytyy sanoa, että ottelun tunnelma vaikutti todella oudolta.

– Tottenham näytti yrittävän voittaa, koska he taistelivat vielä Mestarien liigan paikasta, mutta stadion oli erittäin hiljainen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga