Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Tuhkimotarina päätökseen: Minne seilaa De Zerbitön Brighton?

Brighton
Pixabay

Brighton Hove & Albionin peräsimessä ansiokasta työtä tehnyt Roberto De Zerbi siirtyy kohti uusia haasteita. Brighton tiedotti italialaismanagerin lähdöstä verkkosivuillaan.

Pitkään odotettu päätös varmistui, kun Brighton vahvisti, että päävalmentaja Roberto De Zerbi jättää seuran Manchester Unitedia vastaan pelattavan kauden viimeisen valioliigaottelun jälkeen.

De Zerbi, joka saapui Brightoniin syyskuussa 2022 Graham Potterin siirryttyä Chelseaan, valmensi seuran sen historian ensimmäistä kertaa mukaan eurokentille. Brighton ylsi tällä kaudella Eurooppa-liigassa 16 parhaan joukkoon.

Brightonin puheenjohtaja Tony Bloom kommentoi De Zerbin lähtöä seuraavasti:

– Roberto on antanut meille kaksi erinomaista vuotta, joiden aikana hän on vienyt seuran uusiin korkeuksiin. Erityisesti ensimmäinen kerta Euroopan kentillä jää Albionin fanien mieleen pitkäksi aikaa.

– Olemme sopineet yhteisymmärryksessä päättävämme Roberton sopimuksen ajankohtana, joka sopii molemmille osapuolille, mahdollistaen meille aikaisimman tilaisuuden suunnitella ensi kautta ja antaen Robertolle runsaasti aikaa harkita seuraavaa siirtoaan ja tulevaisuuttaan.

– Olen varma, että fanimme antavat Robertolle ja hänen henkilökunnalleen upean ja täysin ansaitun läksiäisjuhlan Amexilla ennen huomista (sunnuntain) ottelua, sen aikana ja sen jälkeen.

– Haluan samalla kiittää Robertoa ja hänen henkilökuntaansa kaikesta kovasta työstä kuluneiden kahden kauden aikana. He lähtevät seurastamme hyvissä väleissä ja parhaiden tulevaisuuden toivotustemme kera.

De Zerbin seuraavasta työnantajasta ei ole tässä vaiheessa varmuutta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga