Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Lähde: Chelsea päässyt sopimukseen brassiseuran kanssa – Onko tässä Stamford Bridgen seuraava supertähti?

Estevao Willian (kesk.), on siirtymässä Chelseaan.
AOP

Chelsea on tehnyt sopimuksen Palmeirasin 17-vuotiaan laitahyökkääjän Estêvão Willianin kanssa, tuoreet raportit kertovat.

Chelsea on raportoidusti voittanut kilpailun Euroopan suurimpia seuroja vastaan Estêvão Willianin,17, allekirjoituksesta. ESPN:n saamien tietojen mukaan sopimus on arvoltaan 34 miljoonaa euroa, mutta suorituksiin perustuvien lisien myötä summa voi nousta noin 67 miljoonaan euroon.

Williania pidetään yhtenä ikäpolvensa kirkkaimmista tulevaisuudenlupauksista hänen kotimaassaan Brasiliassa. Jos siirto toteutuu, nuorukainen voi siirtyä ikänsä takia Länsi-Lontooseen vasta ensi vuonna.

Chelsea on asettanut etusijalle nuorten lahjakkuuksien hankkimisen siitä lähtien, kun Todd Boehly ja Clearlake Capital toteuttivat seuran oston kaksi vuotta sitten. Seuran uudet omistajat ovat investoineet uusiin pelaajiin reilusti yli miljardin tähän mennessä.

Seuran katseet ovat olleet lähiaikoina tiiviisti Etelä-Amerikan suunnilla. Tästä hyvänä esimerkkinä se, että Andrey Santos ja Kendry Páez allekirjoittivat sopimuksen Bluesin kanssa viime vuonna.

Williania on linkitetty aiemmin vahvasti muun muassa FC Barcelonaan. Jos tuoreet tiedot pitävät paikkaansa, on Kataloniassa kuitenkin jouduttava miettimään muita vaihtoehtoja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat