Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigakausi pakettiin! – Mestarit ottivat omansa: “Valtava kunnia ja etuoikeus”

Manchester City teki historiaa neljännellä peräkkäisellä Valioliigan mestaruudellaan.
AOP

Manchester City varmisti päätöskierroksella Valioliigan mestaruuden, kun West Ham United kaatui lukemin 3-1. Titteli oli Citylle neljäs peräkkäinen, ja kyseessä on saavutus, johon yksikään muu seura ei ole pystynyt.

Odotettu tapahtui Valioliigan päätöskierroksella, kun Manchester City kesti paineet ja nappasi neljännen peräkkäisen mestaruutensa kaadettuaan West Hamin.

Näin ollen Arsenal jäi toisena kautena peräkkäin nuolemaan näppejään toiselle sijalle, vaikka se voittikin omassa pelissään Evertonin.

City ehti jo aiemmin tämän kalenterivuoden aikana viedä nimiinsä seurajoukkueiden maailmanmestaruuden sekä UEFA Super Cupin, joten menestystä on riittänyt tälläkin sesongilla, vaikka toinen peräkkäinen Mestarien liigan voitto jäikin haaveeksi.

Cityn kapteeni Kyle Walker oli onnensa kukkuloilla Valioliigan mestaruuden ratkettua.

– Viime vuodet ovat olleet hyvin erityisiä kaikille Manchester Cityssä, mutta se, että olen johtanut tämän seuran kapteenina neljänteen peräkkäiseen Valioliigan mestaruuteen, on jotain, jota tulen vaalimaan ikuisesti, Walker pohti seuran verkkosivuilla.

– Valioliiga on mittari, jolla kaikkia mitataan. Sitä pidetään oikeutetusti maailman kovimpana ja parhaimpana sarjana.

– Minulle henkilökohtaisesti on ollut valtava kunnia ja etuoikeus olla tällä kaudella näin erityisen ja lahjakkaan pelaajaryhmän kapteeni.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga