Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigapelaaja sinetöi kohtalonsa omalla toiminnallaan? – “Se oli huono ratkaisu häneltä”

Dele Alli Besiktasin paidassa.
AOP

Everton kiitti viime viikolla kotiyleisöään kauden viimeisessä kotipelissä, mutta yksi oli joukosta poissa. Dele Allia ei näkynyt mailla, eikä halmeilla, jonka myötä hänen uransa uskotaan päättyneen Goodison Parkilla.

Valioliigan mestaruudesta loppuun asti taistellut Arsenal osoittautui sunnuntaina liian vahvaksi Evertonille. Sean Dychen valmentama Toffees oli pitkään pisteessä kiinni, mutta Arsenal nousi varsinaisen peliajan loppuhetkillä voittoon Kai Havertzin maalilla.

Näin ollen Evertonin vaikea kausi päättyi pettymykseen, vaikka viimeinen peli antoikin uskoa tulevaan. Everton on todennäköisesti tekemässä suuria muutoksia pelaajistoonsa kesän aikana ja yhtenä varmana lähtijänä pidetään Dele Allia.

Kesällä Goodison Parkille palannut Alli ei ollut paikalla hyvästelemässä joukkueen faneja kauden viimeisessä kotiottelussa viime viikolla. Evertonissa aikaisemmin pelaajaskouttina työskennellyt Bryan King kertoi oman arvionsa englantilaisen tulevaisuudesta.

– Allin tulevaisuus ei ole Evertonissa. Ensimmäiseksi hänen on aloitettava jalkapallon pelaaminen uudelleen, jos hän sitä haluaa. Hän on tienannut järkyttävän määrän rahaa, joten taloudellisesti hän on melko turvassa, King totesi Goalin mukaan.

– Hänen on löydettävä nälkä jalkapalloa kohtaan uudelleen. Muuten hän jää historiaan yhtenä hukkaan heitettynä lahjakkuutena.

– Everton antoi hänelle mahdollisuuden, eikä hän käyttänyt sitä, mutta vähintä mitä hän olisi voinut tehdä, oli tulla paikalle ja taputtaa kannattajille. Se (poissaolo) oli huono ratkaisu häneltä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga