Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Seuralegenda huolissaan Valioliigan mestarikandidaatin tulevaisuudennäkymistä: “He polttavat siipensä”

Thierry Henry
AOP

Thierry Henry on huolissaan siitä, että Arsenal on saattanut palaa loppuun kahden epäonnistuneen Valioliigan mestaruustaistelun jälkeen.

Kuten aiemmin uutisoimme, Manchester City nappasi sunnuntaina kuudennen mestaruutensa seitsemän edellisen kauden aikana West Hamista irronneen 3- voiton jälkeen.

Tämä merkitsi toista peräkkäistä tuskallista kauden päätöstä Arsenalille, joka jäi viime kaudella ilman mestaruutta, vaikka johti sarjaa 248 päivän ajan. Yksikään joukkue ei ole Valioliigan historian aikana pitänyt sarjan kärkipaikkaa hallussaan yhtä pitkään ja jäänyt sen jälkeen ilman pokaalia.

Arsenal-manageri Mikel Arteta on vakuuttanut, että lopulta kova työ palkitaan, mutta Thierry Henry epäilee vanhan seuransa mahdollisuuksia. Entinen maalitykki teki myös osuvan vertauksen Man Cityyn.

Rodri jätti joitakin pelejä väliin, kuten myös Kevin De Bruyne. Phil Foden ei ollut pitkään aikaan vastaus, mutta tänä vuonna hän vastasi kaikkiin odotuksiin, Henry kertoi.

– He (City) löysivät keinon. Se, mitä he tekivät, on yksinkertaista. Ei ole niin, että he odottavat kaksi vuotta ja tekevät vähän sen jälkeen… He tekevät sitä koko ajan.

– Yksi asia, joka huolestuttaa minua, on se, että aina kun joku joukkue yrittää pysyä heidän mukanaan ja pitää vauhtia yllä, he polttavat siipensä.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga