Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Aston Villa kokeneen keskikenttäjyrän kintereillä – Mitä tekee Manchester United?

Ross Barkley, Luton Town.
AOP

Aston Villan päävalmentaja Unai Emery on lähteiden mukaan erittäin kiinnostunut vahvistamaan joukkueensa rivejä Luton Townin Ross Barkleylla. Villa varmisti hienojen tulostensa ansiosta paikan ensi kauden Mestarien liigassa.

Ross Barkley on lähdössä Lutonista sen jälkeen, kun seura putosi Valioliigasta. Barkleyn asema edullisena hankintana tekee hänestä houkuttelevan ehdokkaan monelle joukkueelle.

Aston Villa, joka haluaa vahvistua kesän aikana, mutta pysyä Valioliigan talouspolitiikan sallimissa rajoissa, on Inside Futbolin mukaan kiinnostunut Barkleysta.

Villan manageri Unai Emery pitää tiettävästi Barkleyta suuressa arvossa ja on halukas lisäämäänsä hänet miehistöönsä kesän aikana. Barkleyn raportoidaan tehneensä lähtöaikeensa selväksi Lutonin seurajohdolle, mutta hänen seuraavasta etapistaan ei ole vielä varmuutta.

Miehen kerrotaan olevan halukas siirtymään Manchester Unitediin ja odottavan, josko Old Traffordin suunnilta ollaan häneen yhteydessä. Jos United konkretisoi kiinnostuksensa Barkleyta kohtaan, joutuu Villa taistelemaan toden teolla taistelemaan hänen allekirjoituksestaan.

Birminghamilaisseuran puolella on kuitenkin yksi valttikortti, sillä Emeryn joukkue pelaa ensi kaudella Mestarien liigaa, toisin kuin United, joka hyytyi Valioliigan kahdeksannelle sijalle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset