Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Tähänkö Artetan mestaruushaaveet kaatuivat? – “Vei Arsenalilta kuusi pistettä”

Martin Keown
AOP

Martin Keown uskoo, että Unai Emery maksoi Arsenalille Valioliigan mestaruuden tällä kaudella. Keown väittää Aston Villan managerin olleen epätoivoinen voittamaan entisen seuransa.

Arsenal jäi kauden viimeisenä pelipäivänä niukasti ilman ensimmäistä valioliigapokaalia sitten vuoden 2004, kun Manchester City voitti West Hamin 3-1 ja nousi kahden pisteen erolla mestariksi.

Mikel Artetan joukkue ajoi Cityn lähelle, mutta taivaansiniset saivat runsaasti toivoa sen jälkeen, kun Arsenal  hävisi huhtikuussa kotonaan Villalle 2-0.

Entinen Arsenal-puolustaja Martin Keown uskoo, että tappiot Villalle sekä kotona, että vieraissa tällä kaudella olivat suurin syy sille, ettei Arsenal voittanut mestaruutta.

– Heillä (Cityllä) riittää ylellisyyttä, Arsenal on kehittyvä seura, Keown vertasi.

– Arsenal onnistui saamaan tasapelin Man Cityä vastaan, ja jos he eivät olisi hävinneet Villalle, he voisivat olla mestareita.

– Luulen, että syy siihen, ettei Arsenal voittanut liigaa, oli Unai Emery. Hän vei Arsenalilta kuusi pistettä.

– Sanon tämän, koska tunnen aidosti niin. Ulospäin hän on hyvin rauhallinen pelatessaan vanhaa joukkuettaan vastaan, mutta pinnan alla hän on epätoivoinen. Hän esti Arsenalia voittamasta liigaa.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga