Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Tulevan managerin murheenkryyni – Kreikkalaisjärkäle siirtohuhujen kohteena!

Konstantinos Mavropanos, West Ham.
AOP

Julen Lopetegui, jota huhutaan West Hamin seuraavaksi manageriksi, haluaa tehdä useita muutoksia Hammersin runkoon. Vuotavan puolustuksen tilkitseminen on yksi tulevan päävalmentajan tärkeimmistä tehtävistä.

Konstantinos Mavropanos, 26, harkitsee tuoreiden raporttien mukaan laukkujensa pakkaamista, vaikka hän saapui Lontoon olympiastadionille vasta viime vuonna.

Puolustuslinja tuotti tällä kaudella runsaasti ongelmia joukkuetta valmentaneelle David Moyesille, sillä vain Luton Town, Burnley ja Sheffield United päästivät enemmän maaleja.

Hammersin 38 liigaottelusta vain 16:ssa aloittanut Mavropanos ei kuitenkaan missään vaiheessa saanut reilua tilaisuutta Lontoossa ja osoitti Manchester Cityä vastaan, mihin hän pystyy.

Kun vaihtoehtoina ovat koko kauden ajan kritiikkiä saanut Kurt Zouma ja Nayef Aguerd, joka näyttää lähtevän seurasta kesällä, potentiaalisen tulevan managerin, Julen Lopeteguin on varmistettava, että ainakin yksi nimekäs puolustaja jatkaa seurassa.

Mavropanos on pelaaja, joka voi pelata johtavassa roolissa oikeassa valmennuksessa. Mieheltä nähtiin äärimmäisen vakuuttavia otteita VfB Stuttgartin paidassa ennen kuin West Ham osti hänet 20 miljoonalla eurolla.

Kreikkalaistopparin uskotaan haikailevan enemmän vastuuta, joten hänen kerrotaan pitävän silmänsä auki tarjousten varalta. Lopeteguin kannattaakin toimia nopeasti, jos hän haluaa pitää Cityä vastaan loistaneen Mavropanosin riveissään.

Lähde: West Ham Zone

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset