Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU:n entiseltä kapteenilta sympatiaa nuorta hyökkääjää kohtaan: “Tuossa joukkueessa mahdoton tehtävä”

Casemiro (vas.) ja Rasmus Hojlund.
AOP

Entinen Manchester Unitedin puolustaja Gary Neville uskoo, että punaisten hyökkääjä Rasmus Hojlund kärsii joukkueen suosimasta pelitavasta. Hojlund teki kauden aikana yhteensä 16 maalia, mutta katosi paikoitellen täysin kuvasta.

Manchester United pelasi historiallisen huonon kauden ja sijoittui sarjataulukon kahdeksannelle sijalle. Joukkue ei ole ikinä jäänyt Valioliigan aikakaudella näin kauas kärjen vauhdista, joten Old Traffordilla on todellinen mietinnän paikka ennen tulevaa kautta.

ManU:n puolustus tuotti päättyneellä sesongilla runsaasti päänvaivaa Erik ten Hagille, mutta totuuden nimissä on sanottava, ettei hyökkäyspelaaminenkaan ollut missään vaiheessa uomissaan.

Entinen ManU-kippari Gary Neville uskoo, että Rasmus Hojlund joutui joukkueen pelitavan takia sijaiskärsijäksi.

– Hojlundia katsellessani tunsin sääliä häntä kohtaan. Olemme puhuneet siitä, kuinka Unitedilla oli kauden aikana vaikeuksia saada kasaan yhtenäin puolustuslinja. Mutta sama tilanne oli myös hyökkäyksessä, Neville mietti Daily Mailin mukaan.

– Hojlund ei tiedä, mikä on pelikuvio, meneekö laitapelaaja kohti päätyä vai leikkaako hän keskelle. Hän tekee koko ajan hyviä juoksuja, ja sitten laitapelaaja tulee keskustaan ja alkaa 15 syötön sekvenssi.

– Välillä hän pudottaa alemmas ja yrittää osallistua pelinrakenteluun, ja silloin leveä pelaaja päättää väistämättä nousta.

– Kunnes United saa luotua johdonmukaisen pelikuvion, keskushyökkääjänä toimiminen tuossa joukkueessa on mahdoton tehtävä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga