Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigamanagerin jatko täysin auki vahvan loppukauden jälkeen: “Puhelimeni tulee olemaan päällä”

Mauricio Pochettino, päävalmentaja, Chelsea.
AOP

Mauricio Pochettino on edelleen epävarma siitä, jatkuuko hänen työrupeamansa Chelseassa tavattuaan seuran osaomistajan Todd Boehlyn, lähteet kertovat.

Chelsea onnistui nappaamaan voiton Bournemouthista kauden viimeisenä pelipäivänä ja varmisti paikkansa vastoin kaikkia todennäköisyyksiä europeleissä ensi kaudella.

Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun joukkue on pystynyt saavuttamaan viisi peräkkäistä voittoa Valioliigassa sitten maaliskuun 2022, joten vaikea kausi sai Länsi-Lontoossa hienon lopetuksen.

Loppukauden hyvät tulokset eivät kuitenkaan ole riittäneet rauhoittamaan Mauricio Pochettinoa, sillä argentiinalaismanageri on edelleen epävarma tulevaisuudestaan.

Puhuessaan Chelsean kauden päätösottelun jälkeen medialle, Pochettino kommentoi 90minin mukaan jatkoaan seuraavasti:

– Minulla ei ole mitään käsitystä. Voin vain kertoa, että perjantai-iltana Todd (Boehly) kutsui minut illalliselle ja se oli erittäin mukava illallinen yhdessä.

– Mutta en tiedä huhuista koskien tilannettani. Henkilökuntani aloittaa lomansa huomenna. Minä jään Lontooseen vielä muutamaksi päiväksi. Puhelimeni tulee olemaan päällä.

Jos Pochettino joutuu jättämään työnsä Chelsean päävalmentajana, yhtenä korvaajaehdokkaana on pidetty Bayern Müncheniä tällä kaudella luotsannutta Thomas Tuchelia. Myös Brightonin jättävä Roberto De Zerbi saattaa kuulua Bluesin suunnitelmiin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga