Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Chelsean ex-puolustajalta karu muistutus vanhoille joukkuetovereilleen: “Jos pelaisimme samalla tavalla jossain muualla…”

Thiago Silva
AOP

Thiago Silva, joka lähtee ensi kaudeksi kohti uusia haasteita, lähettää Chelsean joukkuekavereilleen rehelliset terveiset. Brassipuolustajan mielestä Blues-pelaajiston tulisi olla tarkkana oman egonsa kanssa.

Thiago Silva vahvisti viime kuussa, että hän jättää Chelsean kauden päätteeksi.

Silva, 39, ehti tehdä 155 esiintymistä Bluesin sotisovassa saavuttuaan Paris Saint-Germainista vuonna 2020 ja auttoi Chelseaa voittamaan Mestarien liigan vuosi liittymisensä jälkeen.

Hiljattain saatiin vahvistus, että Silva palaa takaisin kotikonnuilleen Brasiliaan, Fluminensen paitaan kahden vuoden sopimuksella.

– Jos voisin pyytää jotain nykyisiltä (Chelsean) pelaajilta, niin se olisi, että he ymmärtäisivät, että kaiken, mitä he tekivät päästäkseen Chelseaan, on oltava sen arvoista, Silva mietti.

– Koska tämä kautemme ei ollut Chelsean arvoinen. Ja mielestäni heidän on tehtävä enemmän ensi vuonna.

– Jos katsoo pelejä, fanit eivät koskaan jättäneet joukkuetta. Ei missään vaiheessa. Olimme kahdeksannella ja yhdeksännellä sijalla, eikö vain?

– Jos pelaisimme samalla tavalla jossain muualla, meitä heiteltäisiin kivillä. Tiedämme, että sitä tapahtuu maassamme (Brasilia). Pelaajien tulisi keskittyä oman etunsa sijaan hieman enemmän joukkueen etuun.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga