Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

ManU ja Newcastle joutumassa pettymään? – Schalken timantti jatkamassa Bundesliigassa!

Assan Ouedraogo, Schalke 04.
AOP

Manchester United ja Newcastle näyttävät hävinneen Bayern Münchenille Assan Ouedraogon hankinnan suhteen, sillä baijerilaiset vaikuttavat olevan lähellä sopua hänen nykyisen seuransa Schalken kanssa.

18-vuotias Assan Ouedraogo on noussut kohinalla Bundesliigan kiinnostavimpien nuorien pelaajien joukkoon. Nuorukaisen taitoja arvostetaan korkealle, ja hänen otteitaan Schalken ykkösjoukkueessa on pidetty tarkalla silmällä.

Sekä Manchester Unitedin, että Newcastlen kykyjenetsijät kävivät tutustumassa Ouedraogoon aiemmin tässä kuussa, mutta valioliigaseurat ovat joutumassa pettymään.

Myös Bayern München haluaa keskikenttäpelaajan, ja Ouedraogo haluaa Inside Futbolin tietojen mukaan mieluiten jäädä Saksaan.

Saman lähteen mukaan Bayern München käy parhaillaan pitkälle edenneitä neuvotteluja Schalken kanssa Ouedraogon pelioikeuksista.

Schalke haluaa saada tuloja helpottaakseen taloudellisia huoliaan, ja Bayern München on valmis makeuttamaan sopimusta lainaamalla Ouedraogon takaisin Schalkeen ensi kaudeksi.

Bayernin mielestä suunnitelma sopii myös heille, sillä se antaisi teini-ikäiselle mahdollisuuden saada koko kauden peliaikaa. Ouedraogon päättynyt kausi oli loukkaantumisten värittämä, jonka myötä hän joutui viettämään pitkiä aikoja lasaretin puolella.

Bayernin nuorukaiselle tarjoama sopimus kestäisi raporttien mukaan vuoteen 2029 asti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga