Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Voiko tämä pitää paikkaansa? – Todellinen yllätysnimi valikoitumassa Bayern Münchenin uudeksi manageriksi!

Vincent Kompany
AOP

Bayern München on lähellä lopettaa pitkällisen managerin etsinnän. Seura aikoo lähteiden mukaan antaa paikan Burnleya päättyneellä kaudella luotsanneelle Vincent Kompanylle.

Bayern München on kohdannut turhautumista etsiessään korvaajaa Thomas Tuchelille, joka jätti työnsä pokaalittoman kauden jälkeen. Saksalaisen lähdöstä sovittiin helmikuussa, mutta seura yritti lopulta epätoivoisesti suostutella Chelsean entistä manageria jäämään.

Bayern oli lopulta pakotettu miettimään uudelleen, kun Tuchel päätti pitää kiinni alkuperäisestä suunnitelmasta, jonka jälkeen saksalaisseuran katseet ovat kohdistuneet Vincent Kompanyyn. Belgialainen on todellinen yllätysehdokas ottaen huomioon hänen kokemattomuutensa ja osuutensa Burnleyn putoamisessa Valioliigasta.

Neuvottelut ovat kuitenkin Yahoo Sportsin mukaan pitkällä, ja Burnleyn omistaja Alan Pace kävi tiettävästi keskiviikkona keskusteluja Bayernin virkamiesten kanssa korvauksista. Sopimuksen toivotaan syntyvän viikon loppuun mennessä.

Anderlechtissa managerin uransa aloittanut Kompany sai osakseen suurta hypetystä siirryttyään Burnleyhin kaksi vuotta sitten. Entinen Manchester Cityn puolustaja valloitti Championshipin myrskyn lailla ja sai ylistäviä arvioita positiivisesta pelitavastaan.

Burnley elätteli pitkään toiveita korkeimmalla sarjatasolla jatkamisesta, mutta totuus löi lopulta karulla tavalla vasten kasvoja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga