Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Barca-tähti vakuuttaa jäävänsä siirtohuhuista huolimatta: “Voin pelata vielä ainakin kaksi vuotta korkeimmalla tasolla”

Robert Lewandowski
AOP

Kesän siirtoikkunan lähestyessä, useamman FC Barcelonan pelaajan tulevaisuus on nostettu tapetille. Yksi heistä on Robert Lewandowski, jonka jatkosta on esitetty monenlaisia arvioita.

Barcelonan hyökkääjä Robert Lewandowski on ymmärrettävästi joutunut median huomion keskipisteeksi, kun katalonialaisjätit pyrkivät kesällä helpottamaan taloudellisia ongelmiaan ja samalla vahvistumaan uusilla pelaajilla.

35-vuotiaana ja yhtenä joukkueen eniten tienaavista pelaajista ei ole yllätys, että Lewandowskia on pidetty mahdollisena lähtijänä, mutta puolalaishyökkääjällä ei ole aikomusta siirtyä muualle. Mies vakuuttaa olevansa edelleen elämänsä kunnossa, vaikka hän pelasikin tehojen valossa heikoimman kautensa vuosikausiin.

– Tällä hetkellä tunnen oloni erittäin hyväksi, enkä tunne mitään eroa kolmen tai neljän vuoden takaiseen. Minulle on erittäin tärkeää valmistautua hyvin fyysisesti, mutta myös taktinen puoli on myös tärkeää, Lewandowski kertoi Football Espanan mukaan.

– Olemme hyvin vahvoja joukkueena. Voin pelata vielä ainakin kaksi vuotta korkeimmalla tasolla. Jos jonain päivänä huomaan, etten ole hyvä, olen ensimmäinen, joka sanoo sen. 15 vuotta sitten aloin tehdä töitä, jotta voin pelata vielä kaksi tai kolme vuotta, pidän huolta itsestäni, syön hyvin…

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga