Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Chelsea luopumassa leikistä! – Tarttuuko viime kauden maalikuningas Arsenalin täkyyn?

Victor Osimhen
AOP

Chelsea on kokenut takaiskun Napolin hyökkääjän Victor Osimhenin tavoittelussa. Serie A-joukkue on saanut tarjouksia seuroilta, jotka ovat valmiita pulittamaan hänen 110 miljoonan punnan hintalappunsa kokonaisuudessaan.

Napoli lähti pian päättyvään Serie A-kauteen hallitsevana mestarina, mutta joukkue on kyykännyt tällä sesongilla pahanpäiväisesti. Tulokset ovat jääneet todella vaisuiksi, jonka myötä seuran uskotaan uusivan pakkaansa kesän aikana reilulla kädellä.

Tämä tarkoittaa mahdollisesti joidenkin avainpelaajien lähtöä ja muun muassa Khvicha Kvaratskhelia ja Victor Osimhen saattavat päätyä kauppatavaraksi. Molemmista pelaajista olisi todennäköisesti luvassa tähtitieteellinen siirtokorvaus ja etenkin Osimhenin allekirjoituksesta käydään kovaa kädenvääntöä.

Nigerialaistykki ei ole missään vaiheessa peitellyt haluaan pelata jonain päivänä Valioliigassa, jossa ottajia tuntuu löytyvän. Osimhenia on linkitetty viime aikoina vahvasti muun muassa Chelseaan, mutta tämä vaihtoehto saattaa jäädä toteutumatta.

Lähteet kertovat, ettei Blues-pomo Todd Boehly ole halukas maksamaan nigerialaiselle asetettua 110 miljoonan punnan arvoista hintalappua. TEAMtalkin saamien tietojen mukaan Osimhen on kiinnostunut siirtymään toiseen lontoolaisseuraan, Arsenaliin ja odottaa Tykkimiesten mahdollista tarjousta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A