Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Guardiola ottaa kantaa ten Hagin asemaan Unitedissa: “Ymmärrän täysin häntä…”

Erik ten Hag
AOP

Pep Guardiola sanoi perjantaina, että Erik ten Hag voi joutua vaikeaan tilanteeseen, jos Manchester United ei voita FA Cupin finaalia.

Manchester City ja Manchester United kohtaavat lauantaina Wembleyllä pelattavassa FA Cupin finaalissa. Cityn manageri Pep Guardiola tuntee myötätuntoa vastustajaa kohtaan tämän kauden loukkaantumisongelmien takia.

Guardiola kuitenkin muistutti, että Unitedin kaltaisten, surkean kauden pelanneiden seurojen managerit ovat aina haavoittuvaisessa asemassa silloin, kun joukkue ei menesty.

– Isoissa seuroissa, kuten Unitedissa tai Cityssä, kun et voita, olet aina vaikeuksissa, Guardiola kommentoi ESPN:n mukaan.

– Olisin vaikeuksissa, jos emme voittaisi. Hän (Erik ten Hag) on tehnyt monia hyviä asioita, kunnioitan valtavasti hänen työtään aiemmin ja nyt Unitedissa.

– Ymmärrän täysin häntä, kun hän sanoo, ettei heillä ole ollut käytössä täyttä pelaajistoa loukkaantumisten takia. Mielestäni se on heidän suurin huolenaiheensa.

Ten Hagin tulevaisuus United-managerina on epävarma, vaikka hän voittaisi FA Cupin lauantaina.

Useat lähteet väittävät, että seura arvioi muita vaihtoehtoja, kuten Thomas Tuchelia, Mauricio Pochettinoa, Thomas Frankia ja Kieran McKennaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga