Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Nyt se on varmaa: Pioli jättää Milanon! Entinen Brighton-luotsi matkalla San Sirolle?

Stefano Pioli
AOP

Stefano Pioli jättää AC Milanin managerin tehtävät kauden päätteeksi, vaikka hänen sopimustaan on vielä vuosi jäljellä.

Stefano Pioli, 58, jättää AC Milanin viiden vuoden yhteisen ajanjakson jälkeen, jonka aikana hän ohjasi punamustat Serie A:n mestaruuteen vuonna 2022.

Milan on varmistanut paikkansa Serie A:n toisella sijalla, mutta on kauden viimeiselle kierrokselle lähdettäessä peräti 19 pistettä jäljessä paikalliskilpailijastaan Inter Milanista.

Milanin kannattajat pääsevät jättämään jäähyväiset Pioliille, kun 19-kertainen Italian mestari kohtaa lauantai-iltana Salernitanan kauden viimeisessä ottelussaan.

Seura kertoi Daily Mailin mukaan Piolin lähdöstä seuraavasti:

– AC Milan kiittää sydämellisesti Stefano Piolia ja hänen koko henkilökuntaansa ykkösjoukkueen johtamisesta viimeisten viiden vuoden aikana.

– Stefanon ammattitaito ja inhimillinen ote ovat vaikuttaneet merkittävästi joukkueen kasvuun, ja hän on ilmentänyt seuran perusarvoja ensimmäisestä päivästään lähtien.

Pioli saapui Rossoneriin toimittuaan aiemmin Lazion, Fiorentinan ja Interin managerina.

Toisella kaudellaan Milanin peräsimessä Pioli ohjasi joukkueen takaisin Mestarien liigaan seitsemän vuoden tauon jälkeen.

Brightonin entistä valmentajaa Roberto De Zerbiä on huhuttu Piolin työn jatkajaksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A